Bakan Uraloğlu'ndan 1461 Trabzon'a ziyaret! Şampiyonluk sözü aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1461 Trabzon FK'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Uraloğlu'ndan 1461 Trabzon'a ziyaret! Şampiyonluk sözü aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve beraberindeki heyet 1461 Trabzon FK'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç ve beraberindeki AK Parti heyeti, 1461 Trabzon Futbol Kulübüne ziyaret gerçekleştirdi.

gmlfyxdwiaaae9o.jpg

Bakan Uraloğlu ziyaretinde, A takım oyuncuları ile sohbet ederek, “Sizleri takip ediyorum. Başarılar diliyorum. Bu sezon Play-Off’larda sizlerden şampiyonluk bekliyoruz. 1.Lig’e çıkmanızı temenni ediyorum” dedi.

gmlfxqhw4ais7xa.jpg

Uraloğlu, ayrıca U19 Türkiye Şampiyonası’nda final maçları oynayacak olan U19 Takım oyuncularını da Türkiye Şampiyonluğu sözü aldı.

1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu ziyarete yönelik , “Sayın Bakanımızın ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Bizleri Play-Off maçları öncesi ziyaret etmesinden ve takımımıza moral vermesinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

gmlkxyfx0aq4khi.jpg

Ziyaret sonrası 1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu ve Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Bakan Abdulkadir Uraloğlu’na üzerinde ismi yazılı 61 numaralı kulüp forması takdim etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler